Ακούστε την τελευταία ηχογράφηση των Schooldrivers

0
64




“Αν θυμάσαι το παιδί που κρύβεις μέσα σου, δεν θα γεράσεις ποτέ!”. Με αυτή τη δήλωση και με ένα νέο video για το ακυκλοφόρητο τραγούδι “This is War”, οι Schooldrivers μας αποχαιρετούν… για τώρα!

Δείτε το εδώ:

Έπειτα από πρωτοβουλία του Deejay Nic, που ανέλαβε και όλη τη παραγωγή, οι Schooldrivers έδωσαν στο φως άλλο ένα τραγούδι, που μάλιστα αποτελεί το τελευταίο δείγμα ηχογραφημένης δουλειάς τους (υπενθυμίζουμε πως το συγκρότημα ανακοίνωσε τη παύση του πριν λίγους μήνες), συνοδεύεται δε από ένα DIY μουσικό video με κεντρικούς χαρακτήρες δυο μαριονέτες (Θέατρο Μαριονέτας Γκότση) και ένα artwork που επίσης παραπέμπει σε παιδικές αναμνήσεις.

“Το This Is War μιλάει για τη καθημερινή εσωτερική μάχη που καλείται να δώσει κάθε άνθρωπος προκειμένου να ξεφύγει από τα προβλήματα και την κατάθλιψη της εποχής.” λέει η ίδια η μπάντα.

Δείτε παρακάτω τη μακροσκελή λίστα των εμπλεκομένων σε αυτή τη τελευταία και νοσταλγική ηχογράφηση του Αθηναϊκού σχήματος:

Παραγωγή: Deejay Nic
Programming / DSP / Mixing / Mastering: Μίλτος Σχηματαριώτης, Northside Studios, Αθήνα
Ηχοληψία: Νίκος Μέρμηγκας, Νίκος Παύλου, Μίλτος Σχηματαριώτης
Τα τύμπανα / κιθάρες / μπάσα ηχογραφήθηκαν στο Final Sound Studio, Αθήνα.
Τα φωνητικά του Kay Darens ηχογραφήθηκαν από τον Νίκο Παύλου στο Manchester (UK).
Τα φωνητικά του Deejay Nic ηχογραφήθηκαν στο Northside Studios, Αθήνα
Τύμπανα έπαιξε ο Harry Grypaios.
Edits ηχογραφήσεων έκανε ο Ανδρέας Στέργιος.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των Schooldrivers για όλες τις προσεχείς ενημερώσεις και δραστηριότητες, τόσο του σχήματος όσο και των μελών του:

• www.schooldrivers.co
• www.facebook.com/Schooldrivers
• https://instagram.com/schooldrivers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here