Απαγορεύτηκε δια παντός η είσοδος του Gene Simmons στο κανάλι FOX, για λόγους ανάρμοστης συμπεριφοράς

0
81

Ο frontman των KISS, Gene Simmons, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της κατοχύρωσης των δικαιώματων των “devil’s horns”, βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα και όχι πάντα για καλό λόγο.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο East Providence του Rhode Island, για να δεχτεί το κλειδί της πόλης από έναν τοπικό σύμβουλο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας ταραξίας, που αργότερα αποδείχτηκε πως ήταν ο Josh Martin των ANAL CUNT, προσπάθησε να διακόψει τη διαδικασία. Ο Josh φώναζε πράγματα όπως “Ο Ace [Frehley, αρχικός κιθαρίστας των KISS] είναι καλύτερος από αυτό!” και “παίξε επιτέλους μουσική αν έχεις τον Θεό σου”. Ο Gene ήταν τόσο ενοχλημένος που διέκοψε την ομιλία του και προσπάθησε να βρει τον άνθρωπο μέσα στο πλήθος. 

Αυτό είναι το σκηνικό από την οπτική γωνία του Josh Martin!!!

Το επόμενο πρόβλημα για τον Gene ήταν με το Fox News. Προωθώντας το νέο του βιβλίο, έφτασε να λέει μέχρι και τον καιρό, στο κανάλι που προτιμάει και ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump για τα νέα, Fox.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην εκπομπή της Maria Bartiromo και η συζήτηση στράφηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που εκδηλώθηκαν εναντίον ανδρών στο Hollywood. Σύμφωνα με το The Daily Beast, ο Simmons βρήκε αρχικά το ερώτημα περίεργο λόγω του χαρακτήρα του και ουσιαστικά έριξε το φταίξιμο στην τεστοστερόνη.

“Εντάξει, είμαι ένας ισχυρός και ελκυστικός άνθρωπος και αυτό που έχω να πω είναι θανατηφόρα σοβαρό. Οι άντρες είναι βλάκες. Από νεαρή ηλικία έχουμε τεστοστερόνη. Δεν το επικυρώνω, ούτε το υπερασπίζομαι”.

Λίγο μετά τη δήλωση αυτή, η τεστοστερόνη του Simmons ήταν σε πλήρη έξαρση και σύμφωνα με το Daily Beast, ο Simmons μπούκαρε απρόσκλητος σε μια συνάντηση του προσωπικού του καναλιού και τους φώναξε: “E κορίτσια, κάντε μου μήνυση” και στη συνέχεια τράβηξε το κόκκινο βελούδινο πουκάμισο του για να αποκαλύψει το στήθος και την κοιλιά του, σύμφωνα με την πηγή. Κατόπιν άρχιζε να λέει αστεία με την παιδοφιλία του Michael Jackson και στη συνέχεια χτύπησε δύο εργαζόμενους στο κεφάλι με το βιβλίο του, κάνοντας άσεμνα σχόλια σχετικά με τη νοημοσύνη τους, σύμφωνα με τον ήχο που βγήκε από τα κεφάλια τους όταν τα χτύπησε.

Η συμπεριφορά του Simmons αναφέρθηκε αμέσως στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και ο διευθυντής του τμήματος Kevin Lord, διέταξε την απαγόρευση του Simmons από το Fox News διαπαντός και δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στις εκπομπές του Fox News ή του Fox Business Network. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here