Επανασυνδέονται οι LED ZEPPELIN;;;

0
76

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα στο site του Robert Plant, άναψε φωτιές σχετικά με πιθανή επανασύνδεση των LED ZEPPELIN. Συγκεκριμένα, η αρχική σελίδα του robertplant.com «μαύρισε» και γράφει το “any time now”.
Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Plant, ετοιμάζει νέο δίσκο με τους THE SENSATIONAL SPACE SHIFTERS από τον Ιανουάριο, οπότε θα μπορούσε να αναφέρεται εκεί. Από την άλλη το site Feel Numb, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, λέει ότι έχει προγραμματιστεί μία επανεμφάνιση των LED ZEPPELIN, ύστερα από εκείνη στο Λονδίνο το 2007, στο Desert Trip 2017 που θα γίνει τον Οκτώβριο στην California, που συμπίπτει και με την 50η επέτειο από την ίδρυση του συγκροτήματος.
Φήμες λένε ότι και πέρυσι είχε προταθεί το ιλιγγιώδες ποσό των 14.000.000 δολαρίων για μία εμφάνιση στο εν λόγω φεστιβάλ, αλλά απορρίφθηκε από το σχήμα.
Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Είναι σαφές ότι δεν είναι χρηματικό το ζήτημα, αφού όλα αυτά τα χρόνια, είχαν τρομαχτικά μεγάλες προτάσεις να παίξουν μαζί, τις οποίες όλες είχαν απορρίψει. Συγκεκριμένα ο Jimmy Page έλεγε: «Ο Plant, θα προτιμούσε να παίξει τραγούδια των LED ZEPPELIN με τη δική του μπάντα, παρά με τα κανονικά μέλη»…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here