Λεκτική επίθεση του Dave Mustaine στον ιδρυτή της Metal Blade

0
68




Ο ηγέτης των MEGADETH, Dave Mustaine, τα έβαλε με τον ιδρυτή της Metal Blade, Brian Slagel, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο του “For the sake of heaviness: The history of metal blade records

Η αιτία της επίθεσης του Mustaine, είναι η αναφορά του Slagel στο βιβλίο του, για το πως προσπάθησε να εντάξει τους MEGADETH στην εταιρεία, που τελικά τους «έχασε» από την Combat Records.

Ο Slagel έγραψε στο βιβλίο: “Η μόνη μπάντα που δεν πήρα από αυτή, αυτό που επιθυμούσαν, ήταν οι MEGADETH. Ήταν ανάμεσα σε εμάς και μια ολοκαίνουργια εταιρεία που ονομάζεται Combat, η οποία ήταν μέρος της εταιρείας διανομής που είχαμε αρχίσει να δουλεύουμε. Το 1984, αφού είδαν την φάση που επικρατούσε με το metal, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία. Η πρώτη μπάντα που μπήκε στο ραντάρ τους (και η δική μας ταυτόχρονα) ήταν οι MEGADETH. Τους χάσαμε για χίλια δολάρια. Εμείς είχαμε προσφέρει επτά χιλιάδες δολάρια, αλλά η Combat προσέφερε οκτώ, οπότε πήγαν με την Combat.”

Αφού ο Slagel έγραψε ένα tweet τη Δευτέρα (23 Οκτωβρίου) προωθώντας το βιβλίο, ο Mustaine του έγραψε: “Αν η πλάνη για την προσφορά των 7.000 δολαρίων, είναι ένδειξη για το υπόλοιπο αυτού του βιβλίου, εύχομαι να είναι επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα υπογράψω ποτέ μαζί σου”.

Ο Slagel απάντησε λέγοντας : “Λυπάμαι πολύ, αν το έκανα λάθος ή αν σε προσβάλλω, θυμάμαι να μιλάω μαζί σας εκείνη την εποχή”.

Ο Mustaine επανήλθε: “Σε συγχωρώ εντελώς, αλλά δεν μας μιλήσατε. Παρακαλώ να το βγάλεις από το βιβλίο σου στην επόμενη εκτύπωση και καλή τύχη στο έργο σου”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here