Οι SAMAEL υπογράφουν στη Napalm records

0
61




Οι Ελβετοί extreme metallers SAMAEL υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία με τη Napalm records και δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει εντός του 2017.

Founded in 1987 as an old-school black metal act that was influenced by the likes of BATHORY, fellow countrymen CELTIC FROST and VENOM, SAMAEL — led by brothers Vorph and Xy — developed its style further towards a more industrial dark metal sound that found its high peak in legendary albums such as “Passage” and “Eternal”.

Ο υπεύθυνος του A&R της Napalm records, Sebastian Münch σχολιάζει: “Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος! Σήμερα θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την παγκόσμια συμφωνία με την ελβετική cult μπάντα SAMAEL! Οι SAMAEL έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο θανατηφόρα και αυθεντικά black metal άλμπουμ με κυκλοφορίες όπως “Blood ritual” και “Ceremony of opposites”! Με μία πιο industrial νοοτροπία αργότερα, τα αριστουργήματα “Passage” και “Eternal” είδαν το φως της ημέρας! Για να μη μακρυγορώ, οι SAMAEL είναι μουσικές ιδιοφυίες και είμαστε χαρούμενη να συνεχίσουμε μαζί την επιτυχία τους! Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της Napalm!”

Από τη μεριά της μπάντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με τη Napalm records για την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου! Θεωρούμε ότι αυτή η συνεργασία θα επιφέρει αναμφίβολα το σημαντικότερο δίσκο των SAMAEL μέχρι τώρα!”

Σύνθεση SAMAEL:

Vorph: Κιθάρες, φωνητικά
Xy: Τύμπανα, κρουστά
Makro: Κιθάρες
Drop: Μπάσο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here