Ο Chad Kroeger προκαλεί τον Corey Taylor να γράψει ένα τραγούδι που θα είναι επιτυχία

0
66

Ο Chad Kroeger των NICKELBACK, τα έβαλε με τον Corey Taylor λέγοντας πως οι STONE SOUR είναι μία πιο ήπια έκδοση των NICKELBACK. Επίσης αμφισβητεί τον Corey Taylor για το αν μπορεί να γράψει μία επιτυχία.

Ο frontman των NICKELBACK έκανε τα σχόλιά του στην συνέντευξη που παραχώρησε στο σουηδικό Metal Covenant στις 27 Μαΐου στη Στοκχόλμη. Καθώς μιλούσε για τη μουσική ευελιξία των NICKELBACK, ο Kroeger δήλωσε: “Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη μπάντα τόσο διαφορετική από εμάς, δεν μπορώ και δεν μιλάω με υπερηφάνεια ή εγωισμό”. Στη συνέχεια ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ονομάσει μια άλλη μπάντα που καλύπτει μια τόσο μεγάλη μουσική γκάμα όπως οι NICKELBACK.

Αφού ο δημοσιογράφος ανέφερε τους STONE SOUR ως παράδειγμα μιας μπάντας που είναι επίσης «πολύ διαφορετική», ο Chad απάντησε: “Ναι, γιατί προσπαθούν να είναι σαν τους NICKELBACK”. Αργότερα κατηύθυνε τα σχόλιά του στον τραγουδιστή των STONE SOUR λέγοντας: “Ο Corey Taylor έχει πει μερικά πραγματικά άσχημα πράγματα για μένα στον Τύπο. Μιλάει για το πόσο εύκολο είναι να γράψεις ένα τραγούδι που θα είναι επιτυχία. Λοιπόν δείξε μου. Γράψε ένα. Δεν έχω ακούσει ακόμα ένα. Είναι καλοί αλλά δεν είναι τόσο καλοί όσο οι NICKELBACK και μοιάζουν με μία πιο ήπια έκδοση των NICKELBACK.

Ο Kroeger δεν άφησε παραπονεμένους ούτε τους SLIPKNOT για τους οποίους δήλωσε: “Έπρεπε να βάλουν μάσκες και να χοροπηδούν γύρω γύρω. Πόσο καλή μπορεί να είναι η μουσική τους αν πρέπει να χτυπάει ο ένας τον άλλον στη σκηνή και να κάνουν εμετό μέσα στις ίδιες τους τις μάσκες…; Θέλω να πω ότι η μουσική δεν είναι ένα τρικ. Η μουσική θα έπρεπε να είναι απλά μουσική, κανένας από την αγαπημένη μου μουσική δεν έρχεται με ένα τέχνασμα. Έχει κουραστεί να κάθεται πίσω από μια μάσκα (Corey Taylor), θέλει να ξέρουν οι άνθρωποι πως μοιάζει και για αυτό ξεκίνησε τους STONE SOUR”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here