Ο Mike Portnoy δήλωσε πως δεν κρατάει καμία κακία στους DREAM THEATER

0
71




Ο Mike Portnoy δήλωσε ότι καταλαβαίνει γιατί οι DREAM THEATER αρνήθηκαν την πρόσκλησή του, να παίξουν μαζί στην εμφάνιση που θα έδινε η μπάντα στο Cruise To The Edge, όπου για πρώτη φορά θα έπαιζαν ολόκληρο το “12 step suite”. To“12 step suite” είναι ένα σύνολο πέντε τραγουδιών που έγραψανοι DREAM THEATER από το 2002 έως το 2009, που αναφέρονται στον αγώνα που έδωσε ο Portnoyαπέναντι στον εθισμό του για το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο Portnoy, ο οποίος επίσης γιόρτασε τα πεντηκοστά γενέθλιά του στην Cruise To The Edge, δήλωσε ότι ήταν πάντα μέρος του γενικού σχεδίου του να παίξει το“12 step suite” στο σύνολό του, ζωντανά στη σκηνή με τους DREAM THEATER. Ωστόσο, η αποχώρησή του από το συγκρότημα το έκανε αυτό αδύνατο.

Ο ίδιος εξήγησε, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο από κάτω, του λόγους για τους οποίους οι DREAM THEATER αρνήθηκαν, λέγοντας: “Νομίζω ερμήνευσαν λάθος την κίνησή μου και ίσως να πίστεψαν πως μαγειρευόταν ένα reunion, οπότε μπορώ να καταλάβω γιατί απέρριψαν την πρόταση μου. Και για εγωιστικούς λόγους, για μένα, κατά κάποιον τρόπο, μου άρεσε επίσης, γιατί αν είχαν έρθει, όλοι θα είχαν επικεντρωθεί σε αυτό, ενώ κανονικά έπρεπε να είναι μια γιορτή για την καριέρα μου”.

Ο Portnoy συνέχισε λέγοντας πως δεν κρατάει καμία κακία προς τους DREAM THEATER. “Τους αγαπώ αυτούς τους τύπους”, είπε. “Και πάντα θα προσπαθώ να διατηρώ αυτή τη φιλία ζωντανή”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here