Ο Mike Portnoy δηλώνει πως έχει χρόνο για την περιοδεία “Images, Words & Beyond των DREAM THEATER, δεν έχει όμως σχετική πρόσκληση.

0
122

 

 

«Δεν είμαι και τόσο απασχολημένος ώστε να μην μπορώ να ξανασμίξω με τους DREAM THEATER για την περιοδεία  “Images, Words & Beyond”, αν και δεν μου έχει απευθυνθεί κάποια πρόσκληση για κανένα απ’ τα σόου», διευκρινίζει ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Mike Portnoy.
Η συζήτηση γύρω απ’ το θέμα, ξεκίνησε όταν πριν λίγο καιρό, οι Jordan Rudess και John Petrucci, ρωτήθηκαν κατά πόσο θα ήθελαν να παίξουν και πάλι με τον Portnoy, σε κάποιο σόου της περιοδείας για τα 25 χρόνια του “Images and Words”. Ο κιθαρίστας τότε απάντησε πως δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο και ότι ο Mike τα πάει περίφημα, όντας αναμεμειγμένος με διάφορα project αυτή τη στιγμή, με τον Rudess να προσθέτει αστειεύομενος πως είναι πολύ απασχολημένος γι’ αυτούς και τον Petrucci να συμπληρώνει πως ο Portnoy βρίσκεται σε 20 μπάντες και προφανώς δε θα έχει χρόνο, ενώ έτσι κι αλλιώς δεν έχουν guest παλιά μέλη στην περιοδεία. 
«Νομίζω πως ο Petrucci και ο Rudess αστειευόντουσαν. Δεν ισχύει. Πάντα υπάρχει χρόνος για οποιονδήποτε έχει υπάρξει μέρος της ιστορίας μου.», ήταν η απάντηση του ντράμερ λίγες μέρες νωρίτερα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από ραδιοφωνικό σταθμό. 
«Με αυτούς τους δύο έχω πολύ καλή σχέση και κρατάμε επαφή, σε αντίθεση με τον James LaBrie και τον John Myung που σπάνια μαθαίνω νέα τους. Αλλά όπως και να’ χει, έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν τεράστιο μέρος της ζωής μου. Δεν είμαι πολύ απασχολημένος γι’ αυτούς. Πάντα βρίσκω χρόνο, απλά χρειάζομαι την πρόσκληση. Δεν με έχουν προσκαλέσει σε κανένα απ’ τα σόου, οπότε εξαρτάται από εκείνους», δήλωσε. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here