Ο Rob Halford και ο Nergal των BEHEMOTH θέλουν να γράψουν έναν black metal δίσκο

0
83

Ιδού λοιπόν μια είδηση που μάλλον δε περιμένατε: Ο frontman των JUDAS PRIEST Rob Halford βρίσκεται σε επικοινωνία με τον frontman των BEHEMOTH Nergal και τον Ihsahn των EMPEROR σχετικά με σχέδια για δύο διαφορετικά άλμπουμ.
Σε συνέντευξη για το Noisey, ο Halford αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με τον Nergal λέγοντας επιπλέον πως είναι διατεθειμένος να κάνει ένα project μαζί του και από κει και πέρα… ό,τι προκύψει. Συνέχισε λέγοντας πως ελπίζει να βρεθεί και κάποια στιγμή με τον Ihsahn ειδικά γιατί το “Anthems to the welkin at dusk” είναι ο αγαπημένος του EMPEROR δίσκος.
“Το black metal project! Υποτίθεται πως κάποια στιγμή θα εκτοξευθεί, αλλά συνεχώς αναβάλλεται. Συναντήθηκα πρόσφατα με τον Nergal και του είπα ‘ξέρεις, λατρεύω το είδος μουσικής σου. Θα ήθελα πραγματικά να το δοκιμάσω και γω και να δούμε τι θα γίνει.’  Επομένως, για τώρα έχω αυτά τα δύο αόριστα σχέδια αλλά ελπίζω πως κάποια στιγμή θα έχω πραγματικά την ευκαιρία να κάνω κάτι με τον Nergal και τον Ihsahn. Είναι εκπληκτικοί σ’ αυτό που κάνουν και οι δύο — έχουν τρομερή κατανόηση του είδους που εκπροσωπούν.”
Ο Nergal σχολίασε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μέσω Instagram λέγοντας “εδώ είμαστε! με τόση θετική ενέργεια στη metal κοινότητα, το μέλλον έχει πολλά να επιφέρει.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here