Ο Varg Vikernes ισχυρίζεται πως απέρριψε $425.000 για δύο live των BURZUM

0
104




Eίναι ευρέως γνωστό ότι ο Varg Vikernes απεχθάνεται τις συναυλίες. Ωστόσο, αυτό δεν σταματά τους διοργανωτές από το να του προτείνουν live εμφανίσεις. Σε ένα πρόσφατο video του Vikernes στο YouTube, λοιπόν, ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του προσφέρθηκαν 300.000 λίρες ($425.000) για δύο εμφανίσεις στο Λονδίνο, μερικά χρόνια πριν και απέρριψε το ποσό επειδή δεν του αρέσει να παίζει live και δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα!…
«Πολύ συχνά με ρωτούν, ‘Γιατί δεν παίζεις live BURZUM;’ Και γιατί δεν το κάνω; Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα για ποιό λόγο ρωτάτε γιατί το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν -δεν παίζω live. Δεν μ’ αρέσει να παίζω live. Και εφόσον δεν μου αρέσει, γιατί να το κάνω; Κάποιοι θα μιλήσουν για λεφτά. Οκ, λοιπόν, θα σας πω κάτι. Μου έχουν προσφέρει, νομίζω, γύρω στις 300.000 λίρες για να εμφανιστώ live δύο φορές στο Λονδίνο κάποια χρόνια πριν. Και είπα ‘όχι, όχι ευχαριστώ’»
«Θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να αλλάζω λάδια στο αμάξι, ή να μαζέψω ξύλα από το δάσος. Θα προτιμούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά. Δεν κάνω τίποτα για να βγάλω λεφτά. Βγάζω λεφτά, επειδή κάνω κάτι. Μεγάλη διαφορά. Δεν κάνω τίποτα για να βγάλω λεφτά αλλά, βγάζω λεφτά επειδή κάνω κάτι», είπε ο ίδιος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here