Ο Waldemar Sorychta (πρώην GRIP INC.) λανσάρει νέα μπάντα, τους MANDRAH

0
96

Ο πρώην κιθαρίστας των GRIP INC. και, μεταξύ άλλων, ξακουστός παραγωγός Waldemar Sorychta ανακοίνωσε καινούργια μπάντα με το όνομα MANDRAH με την Cornelia Schmitt (THE HEROINES) στα φωνητικά και τον ντράμερ Vic Chains (THE SPOOK, THE DEAD KINGS).
Ο Sorychta ποτέ δεν ακολούθησε τη πεπατημένη και μόδες, ούτε αντέγραψε άλλες μπάντες. Αντ’ αυτού, έκανε δικές του καινοτομίες είτε ως frontman των GRIP INC., ENEMY OF THE SUN, DESPAIR είτε ως παραγωγός σε κλασσικά άλμπουμ όπως το “Irelligious” των MOONSPELL, το “Passage” των SAMAEL” και το “Wildhoney” των TIAMAT.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση η μπάντα περιέγραψε τη μουσική της ως “μια ιδανική μίξη δυνατών metal ριφ με ρυθμό στο χαρακτηριστικό ύφος των GRIP INC. και μια εξαιρετική φωνή. Η Schmitt κοπανάει με άνεση τις απρόσωπες μάζες των θηλυκών οπερατικών φωνητικών που έχουν κατακλύσει τη σημερινή heavy metal σκηνή. Η φωνή της φέρνει στο νου την Amy Winehouse καθώς τη μια στιγμή από ήρεμα χαμηλά φωνητικά περνά αμέσως σε βροντερά heavy φωνητικά και από μια punk φλόγα σε εύθραυστα φωνητικά γεμάτα συναίσθημα και χάρη.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here