Ο William DuVall των ALICE IN CHAINS τραγουδάει στο νέο project των Brent Hinds (MASTODON) και Ben Weinman (THE DILLINGER ESCAPE PLAN)

0
71

Πριν από μερικούς μήνες οι GIRAFFE TONGUE ORCHESTRA, το νέο project του κιθαρίστα των MASTODON, Brent Hinds, και του κιθαρίστα των THE DILLINGER ESCAPE PLAN, Ben Weinman, στο οποίο συμμετέχουν επίσης και οι Pete Griffin (DETHLOK), Thomas Pridgen (ex-THE MARS VOLTA) και Juliette Lewis (ex-JULIETTE AND THE LICKS), είχαν αποκαλύψει πως βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το ντεμπούτο τους άλμπουμ.
Μετά το τέλος των ηχογραφήσεων, ο Ben Weinman σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε επίσης πως ο κύριος τραγουδιστής του project είναι ο William DuVall των ALICE IN CHAINS. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Βασικά η Juliette Lewis δεν είναι η κύρια μας τραγουδίστρια. Απλά συμμετείχε. Μαζί όμως δουλέψαμε πάνω σε κομμάτια ορισμένα εκ των οποίων είναι για τους GIRAFFE TONGUE και άλλα είναι απλά jams. Έβαλε μερικά πολύ ωραία φωνητικά σε μερικά κομμάτια των GIRAFFE TONGUE. Ο William από τους ALICE IN CHAINS όμως είναι εκείνος που τραγουδάει μαζί μας. Οι GTO είναι ένας συνδυασμός όλων των στοιχείων. Και νομίζω ότι μόλις τους ακούσεις, ηχούν πραγματικά σαν να είμαστε όλοι μια μπάντα”.   

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here