Ο Zakk Wylde και πάλι κιθαρίστας στον Ozzy Osbourne

0
83

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ozzy Osbourne πήρε ως κιθαρίστα του για τις επερχόμενες headline εμφανίσεις του στην Αμερική το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, τον Zakk Wylde. Ο Ozzy και ο Zakk είχαν παίξει πρώτη φορά μαζί πριν 30 χρόνια στο “No rest for the wicked” και τελευταίο στούντιο άλμπουμ που είχαν κυκλοφορήσει μαζί, ήταν το “Black rain” του 2007, ενώ είχαν παίξει μαζί και στις εμφανίσεις του Ozzy ως Ozzy and Friends (και τους είχαμε δει και στην Ελλάδα με τον Slash και τον Gus G μαζί). 
Στη σόλο μπάντα του Ozzy, θα παίζουν ακόμη οι γνωστοί συνεργάτες του εδώ και χρόνια “Rob “Blasko” Nicholson στο μπάσο, o Tommy Clufetos στα ντραμς κι ο Adam Wakeman στα πλήκτρα.
Μετά την περιοδεία, σειρά έχει καινούργιο σόλο άλμπουμ για τον Madman, που θα κυκλοφορήσει το 2018 από την Epic.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η είδηση αυτή, σημαίνει ότι ο “δικός μας”, Gus G, δεν είναι μέλος του Ozzy. Ο Gus, ως απόλυτος επαγγελματίας, έσπευσε να βγάλει μία δήλωση στα social media, όπου ευχαριστούσε τον Ozzy και τη Sharon κι εξυμνούσε την απόφαση να ξαναμπεί ο Zakk στη μπάντα.
“Είναι τιμή και προνόμιο να παίζω στο πλάι σου από το 2009. Τίποτε άλλο από σπουδαίες στιγμές κι εμπειρία ζωής. 
Προς τον Ozzy και τη Sharon – Ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ.
Προς τους Blaski, Adam και Tommy – Ήταν ευχαρίστησή μου να ροκάρουμε μαζί!
Σαν οπαδός είναι σπουδαίο να βλέπω τον Ozzy και τον Zakk ξανά μαζί. Έχει περάσει πολύς καιρός.
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – ένα ευχαριστώ σε όλους τους fan που μου έδειξαν αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, τα λέμε εκεί έξω σύντομα!
Ozzy rules!
G”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here