Σε τυφώνα έπεσαν τα μέλη των EXODUS, TESTAMENT και DEATH ANGEL

0
70

Η thrash τριάδα των EXODUS, TESTAMENT και DEATH ANGEL πήρε το φέρι μποτ από τη Σουηδία για να περάσει απέναντι στη Φιλανδία καθώς ο επονομαζόμενος τυφώνας Sabine βρισκόταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των EXODUS, Gary Holt η εμπειρία ήταν το λιγότερο τρομακτική. Στο Instagram έγραψε
“Φουσκοθαλασσιά; Και νόμιζα ότι 70000tons ήταν το χειρότερο. Αυτό που μας συνέβη πηγαίνοντας στη Φιλανδία ήταν το κάτι άλλο. Το πιο τρελό πράγμα που έχω βιώσει. Και ναι ήταν τρομακτικό. Το πλοίο πήγαινε πέρα δώθε σαν κανό. Τελικά τα καταφέραμε, το φορτηγάκι όμως όχι. Παρόλα αυτά, μαζέψαμε τον εξοπλισμό και το show θα γίνει κανονικά.”
Και πρόσθεσε
“Τελικά είμαστε αρκετά τυχεροί που τη γλυτώσαμε. 7 μέτρα κύματα, δύο από τα πέντε μέλη μας να «βγάζουν τα σωθικά τους», ήταν τρομακτικό. Τελικά τα καταφέραμε και πραγματικά σήμερα αισθάνομαι ζωντανός. Βέβαια για μένα τέρμα τα φέρι μποτ και τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια.»
Σύμφωνα με το BBC, ο τυφώνας σκότωσε συνολικά 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός άτυχου Σουηδού, του οποίου αναποδογύρισε η βάρκα. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here