Στο solo project της Alissa White-Gluz θα συμμετέχουν μέλη των ARCH ENEMY και KAMELOT

0
31

Στο παρθενικό solo άλμπουμ της Alissa White-Gluz, τραγουδίστρια των ARCH ENEMY, θα συμμετέχει ένα μέλος των KAMELOT και τουλάχιστον ένα από τα μέλη των ARCH ENEMY. Ποιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα πλήκτρα στους KAMELOT, ο Oliver Palotai, είναι αυτός που έχει ήδη βοηθήσει την τραγουδίστρια στο νέο της άλμπουμ.

H ίδια, για τη συνεργασία της με τον Oliver δήλωσε: “Ο δίσκος δεν θα ακούγεται σαν τους ARCH ENEMY, είναι αρκετά διαφορετικός, αλλά νομίζω πως είναι πολύ καλός. Για παράδειγμα, ένα τραγούδι που γράφω με τον Oliver δεν ακούγεται σαν τους KAMELOT αλλά ούτε σαν τους ARCH ENEMY, αλλά έχει μέλη και από τις δύο μπάντες”.

Επίσης στο νέο άλμπουμ της Alissa θα συμμετέχει και ο πρώην κιθαρίστας των NEVERMORE και νυν των ARCH ENEMY, Jeff Loomis, ο οποίος μπορεί να μην έγραψε τραγούδια για το νέο άλμπουμ των ARCH ENEMY αλλά θα έχει σημαντικό ρόλο στο νέο άλμπουμ της Alissa, με την ίδια να δηλώνει: “O Jeff δεν έγραψε νέα τραγούδια με τον Michael Amott, διότι ο Michael έγραφε ήδη πολύ καλά με τον Daniel Erlandsson (ντραμς στους ARCH ENEMY) και είχαμε πολλές ιδέες. Αλλά οι ιδέες του Jeff ήταν τρομερές, τις άκουσα και θα κυκλοφορήσουν για να τις ακούσει ο κόσμος. Ο Jeff θα είναι συνεργάτης μου στο νέο μου άλμπουμ, γιατί πως μπορείς να πεις όχι σε αυτό;”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here