Τα μέλη των SIXX:A.M., James Michael και DJ Ashba ξεκινούν τους PYROMANTIC

0
76

Ο James Michael (φωνητικά) και ο DJ Ashba (κιθάρα) των SIXX: A.M., ξεκίνησαν  νέο project με την ονομασία: PYROMANTIC. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν στις τελευταίες λεπτομέρειες του album που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Οι PYROMANTIC θα κυκλοφορήσουν επίσης video για το ντεμπούτο single τους που θα γυριστεί στο Las Vegas.
«Από άποψη στίχων, έχει βαθύ νόημα ενώ διαφέρει με τους SIXX: A.M., από την άποψη ότι επιλέγουμε διαφορετικό θέμα για να μιλήσουμε, νομίζω. Ηχητικά μιλώντας, είναι πραγματικά πολύ heavy αλλά έχει και αυτές τις πολύ pop μελωδίες[…] είναι ένα απο τα πιο special πράγματα που έχω ακούσει. Ασχολούμαστε με αυτό αρκετό καιρό και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε ο Michael.
«Όταν κάτσαμε να δημιουργήσουμε τους PYROMANTIC, ένα πράγμα είπαμε στους εαυτούς μας… ‘Aς δημιουργήσουμε κάτι πολύ καινούριο και φρέσκο και ας φτιάξουμε έναν ήχο για τους PYROMANTIC’, οπότε διαθέτουν πολύ διακριτό ήχο», είπε ο Ashba.
Σχετικά με τις περιοδείες του νέου συγκροτήματος, ο Michael ανέφερε ότι «αυτή η μουσική δεν θα περιορίζεται σε rock κοινό, οπότε υπάρχει ευρύτερο φάσμα κόσμου για τον οποίο μπορούμε να παίξουμε και μεγαλύτερο φάσμα συγκροτημάτων με τα οποία μπορούμε να κάνουμε tour. Αυτό μας ενθουσιάζει πολύ».
Όσον αφορά τους SIXX: A.M.,ο Ashba είπε ότι «βρισκόμαστε σε μία αόριστη παύση. Οι SIXX: A.M. ήταν από την πρώτη μέρα ένα side project και για τους τρεις μας- δεν ήταν μυστικό». Ταυτόχρονα όμως, ο μπασίστας του εν λόγω συγκροτήματος, Nikki Sixx, δήλωσε ότι οι SIXX: A.M. τελείωσαν εφόσον ο ίδιος επιδίωκε αρκετά νέα projects για το 2018, κανένα από τα οποία δεν περιλάμβανε τη συμμετοχή του σε μπάντα.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here