Τεράστιο αφιέρωμα στους SCORPIONS την Κυριακή 6/12 στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Rock Hard

0
140




Συγκροτήματα όπως οι SCORPIONS, δεν χρειάζονται αφορμές για να αφιερώσουμε μία ολόκληρη μέρα σ’ αυτούς, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του Rock Hard. Αυτήν την Κυριακή, λοιπόν, στις 6 Δεκεμβρίου, από τη 1 το μεσημέρι και μετά, θα κάνουμε το μακροσκελέστερο –ίσως- ραδιοφωνικό αφιέρωμα στους αγαπημένους Σκορπιούς!!!
Ξεκινώντας από το ντεμπούτο τους, “Lonesome crow” του 1972 μέχρι και το σήμερα, θα καλύψουμε ότι είναι δυνατόν να καλυφθεί στην πλούσια, 50ετή καριέρα τους. Όλες οι επιτυχίες τους, σπάνια τραγούδια, b’ sides, διασκευές που έχουν γίνει στους SCORPIONS, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάθε φανατικός οπαδός τους, αλλά και κάθε περιστασιακός ακροατής τους!!!
Από τη 1 το μεσημέρι, ξεκινά ο Λευτέρης Τσουρέας, ο οποίος θα βουτήξει στον μαγικό κόσμο των bootlegs και θα βάλει μόνο ανεπίσημες ή και επίσημες live κυκλοφορίες. Την σκυτάλη θα πάρει στις 4 το μεσημέρι ο Σάκης Φράγκος με διαχρονικές επιτυχίες, διασκευές αλλά και backstage ιστορίες από το συγκρότημα.
Στις 6 το απόγευμα, θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Γιώτας ακολουθώντας παρόμοια μονοπάτια, ώσπου στις 8, ο Γιώργος Κουκουλάκης θα προσπαθήσει να εμβαθύνει στο φαινόμενο SCORPIONS. Το δύσκολο έργο του κλεισίματος της βραδιάς, θα αναλάβει αυτήν την Κυριακή, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, που θα βρίσκεται στο μικρόφωνο και τις επιλογές από τις 10 το βράδυ, μέχρι όσο αντέξει/αντέξουμε!!!
Το αφιέρωμα θα μπορέσετε να το ακούσετε μέσα από το νέο ραδιόφωνο του Rock Hard, είτε μέσω της διεύθυνσης https://rockhardgreece.listen2myshow.com, είτε εγκαθιστώντας την εφαρμογή listen2myradio για Android και IOS και να αναζητήσετε τον σταθμό rockhardgreece.
Μην ξεχάσετε φυσικά να στείλετε και τις δικές σας μουσικές επιλογές στην ομάδα των ραδιοφωνικών μας εκπομπών Rock Hard Radio Show Chat (https://www.facebook.com/groups/134612487173629).
Συντονιστείτε εγκαίρως!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/433320094369968

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here