Το περιοδικό Revolver πωλήθηκε στην εταιρεία ψηφιακών μέσων Project M Group LLC

0
78

Το περιοδικό Revolver, το μακροχρόνιο hard rock και metal περιοδικό της Βόρειας Αμερικής, πωλήθηκε στην εταιρεία ψηφιακών μέσων και ηλεκτρονικού εμπορίου Project M Group LLC.

Στο περιοδικό Revolver επέστρεψε ο πρώην αρχισυντάκτης Brandon Geist, ο οποίος τώρα θα είναι διευθυντής σύνταξης και στέλεχος περιεχομένου, καθώς και ο πρώην υπεύθυνος φωτογραφίας Jimmy Hubbard, ο οποίος θα εργαστεί ως δημιουργικός διευθυντής. Ο Geist δούλεψε στο περιοδικό Revolver για σχεδόν δέκα χρόνια πριν αναχωρήσει το 2014 για το Rolling Stone, όπου διετέλεσε διευθυντής σύνταξης του διαδικτυακού τμήματος. Ο Hubbard είχε την επιμέλεια της εικόνας για το Revolver, το Guitar World και το Guitar Aficionado για πάνω από μία δεκαετία, πριν ξεκινήσει να εργάζεται μόνος του, στα μέσα του 2015 όπου δημιούργησε διάφορα βίντεο για τους METALLICA, τους MASTODON και τους BARONESS μεταξύ άλλων.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τα ηνία του Revolver για άλλη μια φορά και που θα επανενωθώ με τον Jimmy καθώς συνεχίζουμε την αποστολή μας, να πούμε τις πιο συναρπαστικές ιστορίες για τη μουσική και τον τρόπο ζωής που αγαπάμε” δήλωσε ο Geist. 

“Το Revolver είναι έτοιμο να επιστρέψει πιο δυνατά από ποτέ και νομίζω πως οι μεταλάδες φίλοι αναγνώστες μας θα είναι εξίσου ενθουσιασμένοι όπως εγώ, όταν θα δουν τι έχουμε στα πλάνα μας. Θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη επανεκκίνηση αυτό το φθινόπωρο”.

Η εταιρεία Project M Group LLC, ιδρύθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Enrique Abeyta και τον Skip Williamson. Ο Abeyta έχει περάσει τα τελευταία 25 χρόνια ως επιχειρηματίας και επενδυτής στον κλάδο της τεχνολογίας και των μέσων ενημέρωσης. Ο Williamson είναι πρώην συνεργάτης της Lakeshore Entertainment, όπου παρήγαγε αρκετές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των franchise ταινιών “Underworld” και “Crank”. Επιπλέον, είναι ο ιδρυτής δύο δισκογραφικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης την πολλάκις υποψήφια για Grammy, Lakeshore Records.

Ο σημερινός εκτελεστικός συντάκτης Sammi Chichester θα παραμείνει στο περιοδικό στον ίδιο ρόλο.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here