Φόρος τιμής στον Chris Cornell από τους MEGADETH και τους STONE SOUR

0
73

Κατά την διάρκεια της συναυλίας των MEGADETH στις 18 Μαΐου στο Τόκιο, ο Dave Mustaine αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραγικό θάνατο του Chris Cornell λέγοντας : “Ο Chris Cornell πέθανε σήμερα. Είναι πολύ λυπηρό. Πολύ λυπηρό. Ο Chris Cornell των SOUNDGARDEN πέθανε. Τραγικό. Όταν το έμαθα στεναχωρέθηκα πάρα πολύ. Ο Chris Cornell, ένας φίλος μου, πέθανε και χάσαμε μία από τις ομορφότερες φωνές της rock αλλά και στην ιστορία της μουσικής γενικότερα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω από το ότι αφιερώνουμε το επόμενο τραγούδι σε εσάς, τους φίλους μας στο Τόκιο, είμαστε εδώ και σας αγαπάμε και θα γιορτάσουμε μαζί την ζωή του Chris μαζί.”
Συνέχισε λέγοντας : “Μπορεί να μην τραγουδάω σαν τον Chris, δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω ποτέ όπως αυτός, αλλά θα πούμε ένα τραγούδι τώρα. Άν ξέρετε τους στίχους, τραγουδήστε μαζί μου. Αν δεν τους ξέρετε, απλά κάντε θόρυβο. Σε αγαπάω Chris. Θα τα πούμε κάποια μέρα στον παράδεισο.”
Εκτός από τους MEGADETH και οι STONE SOUR διασκεύασαν το “Outshined” προς τιμή του Chris Cornell, ενώ ο Corey Taylor και οι LIVE, έπαιξαν την Παρασκευή αντί για τους SOUNDGARDEN ως headliners στο φεστιβάλ Rock On The Range, με τους LIVE να παίζουν το “I am the highway” των AUDIOSLAVE και τους STONE SOUR να παίζουν το “Wish you were here” των PINK FLOYD και το “Hunger strike” των TEMPLE OF THE DOG.
Δείτε video απ’ όλες αυτές τις εμφανίσεις από κάτω…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here