28 Greek Metal Artists – Διασκευή στο “Future world” των PRETTY MAIDS

18 Μαίου, 2020 - 20:45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Δημοσθένης Κωστόπουλος)
Υπάρχει μια αρχαία φράση που λέει το εξής 'αργία μήτηρ πάσης κακιάς'. Μόνο που στην προκείμενη περίπτωση μιλάμε για κάτι καλό.
Η όλη ιδέα προέκυψε ένα πρωινό ξαφνικά, εν μέσω κορονοϊού. Χωρίς πολύ σκέψη παίρνω τηλέφωνο τον Σάββα και του λέω την ιδέα. Μπορείς να βοηθήσεις στην μίξη του ήχου και εγώ να ασχοληθώ με την οργάνωση του κόσμου και το βίντεο; Μέσα!!!  Έτσι και αλλιώς όλη μέρα μέσα στο studio μου την βγάζω, μου απαντάει. Ύστερα ξεκινάνε τα τηλέφωνα και τα μηνύματα στους απανταχού  φίλους-μουσικούς ανά την Ελλάδα. Ναι, μέσα, γουστάρω, γαμώ, ήταν μερικές  από τις  απαντήσεις . 
Επόμενο βήμα, να δώσω τις σχετικές οδηγίες  όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι του πράγματος. Ένα  πλάνο  από το κινητό και ήχος από μια κάρτα ήχου, όσο καλύτερα γίνεται, στο συγκεκριμένο σημείο που θα σας πω. Επόμενο βήμα, το στήσιμο του τραγουδιού στο προσωπικό  μου home studio. Δεν πρέπει να ξεφύγω πολύ από την αρχική εκτέλεση, αλλά να βάλω και ένα trademark δικό μου, σκέφτηκα. Πιάνω κιθάρα και ξεκινάω το στήσιμο. Μετά η μοιρασιά του τραγουδιού σε όλους, για να μπορέσουν να πατήσουν επάνω και να γράψουν. Το κινητό και το messenger να παίρνουν φωτιά για να γίνουν οι κατάλληλες εξηγήσεις στους μουσικούς. Ακολούθησε η συγκέντρωση του υλικού από όλους και ένα post production από μένα για να έχω μια εικόνα που βαδίζουμε. Μόλις είδα ότι όλα είναι Οκ, αρχίζω και στέλνω τα ηχητικά μέρη στον Σάββα και εγώ ασχολούμαι με εικόνα.
Ύστερα από πολλές-πολλές ώρες και ξενύχτι, ιδού το αποτέλεσμα. Για μένα προσωπικά, η όλη ιδέα αυτού του project είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω και συνοψίζεται στο εξής:
Ακόμα μπροστά και στα μεγαλύτερα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν, η ανάγκη για  επικοινωνία με τους ανθρώπους δεν διακόπτεται και η δίψα για δημιουργία μουσικής δεν σταματάει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους αυτούς που έβαλαν την πινελιά τους στο τραγούδι και βέβαια τους φίλους και αδερφούς Σάκη Αναστασιαδη, Σάββα Μπετίνη και Νάντια Βλαχοπούλου, που με στήριξαν με τον τρόπο τους σε αυτή την προσπάθεια.

Μπάμπης Τσολάκης
Κώστας Αλεξάκης 
Ανδρέας "Albert Hitter"
Τάσος Κροκόδειλος
Τάσος Λάζαρης
Στέλιος Βέντας
Νάντια Βλαχοπούλου
Μαρία Γαλιάτσου
Αλεξία Χριστοπούλου
Διονύσης Χριστοδουλάτος
Θωμάς Τραμπούρας
Θωμάς Γισδάκης
Φώτης Βενάρδος  
Μίλτος Τζαλαγιάννης
Βασίλης Σούλας Courier 
Βασίλης Ζόμπολας 
Ηλίας Λογγινίδης
Δημήτρης Πατσούρης 
Δημήτρης Χαρίσης
Μάριος Ηλιόπουλος 
Κώστας Κρίκος
Μανώλης Τσίγκος 
Κώστας Κοσκινάς 
Σάββας Μπετίνης 
Θέμης Κατσιμίχας 
Σάκης Αναστασιάδης
Γιάννης Αναγνώστου 
Δημοσθένης Κωστόπουλος

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ARMORED SAINT: Video clip για το "Missile to gun"

26 Οκτωβρίου, 2020 - 17:45 Rockhard

Οι Αμερικάνοι metallers, ARMORED SAINT, μόλις έβγαλαν σε κυκλοφορία το νέο τους άλμπουμ, “Punching the sky”, από τη Metal Blade Records, ένα άλμπουμ το οποίο παρουσιάσαμε σε ομαδική κριτική από το...

[περισσότερα]

AC/DC: Βγήκε το video clip του νέου τους τραγουδιού, "Shot in the dark"

26 Οκτωβρίου, 2020 - 17:00 Rockhard

Χρειάζονται πολλά παραπάνω λόγια; Το νέο video clip των AC/DC για το τραγούδι "Shot in the dark", μέσα από το επερχόμενο "Power up". Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου. Οι AC/DC θα κυκλοφορήσουν...

[περισσότερα]

PARADISE LOST: Live At The Mill / Ένα μοναδικό live stream στις 5 Νοεμβρίου!

26 Οκτωβρίου, 2020 - 16:45 Rockhard

Εν συνεχεία της κυκλοφορίας του νέου album τους “Obsidian” τον Μάιο, οι Βρετανοί gothic metal θρύλοι Paradise Lost ...

[περισσότερα]

NEED: Ανακοίνωσαν τις πρώτες λεπτομέρειες για το “Norchestrion: a song for the end”

26 Οκτωβρίου, 2020 - 13:15 Rockhard

Οι Έλληνες prog metallers, NEED, ανακοίνωσαν ότι στις 12 Ιανουαρίου, σε συνεργασία με την Ikaros Records, θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, “Norchestrion: a song for the end”, σε μορφή digipack...

[περισσότερα]

EUROPE: Ξεκίνησαν Lockdown sessions - Δείτε το "Got to have faith"

26 Οκτωβρίου, 2020 - 02:30 Rockhard

Οι EUROPE ξεκίνησαν μία σειρά από video στο YouTube αλλά και στα social media, με την επωνυμία “Friday Nights With Europe The Band”. Κάθε Παρασκευή και για τις πέντε επόμενες εβδομάδες, οι Σουηδοί...

[περισσότερα]