CHRIS CORNELL: Ανακοίνωση της Vicky Cornell σχετικά με τα αίτια της αυτοκτονίας του Chris Cornell

19 Μαίου, 2017 - 17:30

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Chris Cornell, Vicky Cornell, εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγο σχετικά με το δυσάρεστο γεγονός και υποστηρίζει ότι ο θάνατος του συζύγου της, δεν ήταν σκόπιμη αυτοκτονία αλλά τα συνταγογραφημένα χάπια που έπαιρνε για το άγχος, ήταν η κύρια αιτία. Πιο αναλυτικά δήλωσε: 
«Ο θάνατος του Chris είναι μια απώλεια που δεν περιγράφεται με λόγια και έχει δημιουργήσει ένα κενό στην καρδιά μου που δεν θα γεμίσει ποτέ. Όλοι όσοι τον ήξεραν γνώριζαν πως ο Chris ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος.
Ο κόσμος του περιστρεφόταν πρώτα γύρω από την οικογένειά του και φυσικά, τη μουσική του σε δεύτερη φάση. Ήρθε αεροπορικώς στο σπίτι για την Ημέρα της Μητέρας για να περάσει χρόνο με την οικογένειά μας, ήρθε αεροπορικώς την Τετάρτη, την ημέρα της συναυλίας, για να περάσει χρόνο με τα παιδιά. Όταν μιλήσαμε πριν από την συναυλία, συζητήσαμε για τα σχέδια μας, σχετικά με τις διακοπές κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Μνήμης» και για άλλα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε.
Όταν μιλήσαμε μετά από την συναυλία, παρατήρησα ότι έχανε τα λόγια του, ήταν διαφορετικός. Όταν μου είπε ότι μπορεί να είχε πάρει ένα επιπλέον χάπι “Ativan” ή δύο, ήρθα σε επαφή με την ασφάλεια της μπάντας και ζήτησα να δουν πως είναι. Αυτό που συνέβη είναι ανεξήγητο και είμαι αισιόδοξη ότι οι περαιτέρω ιατρικές εκθέσεις θα παράσχουν πρόσθετες λεπτομέρειες. Ξέρω ότι αγαπούσε τα παιδιά μας και ότι δεν θα τα έβλαπτε με τη σκόπιμη αφαίρεση της δικής του ζωής.
Η έκρηξη της αγάπης και της υποστήριξης από τους οπαδούς, τους φίλους και την οικογένειά του σημαίνει για εμάς πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Σας ευχαριστούμε για αυτό και για την κατανόηση σας στο πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό για μας».
Ο δικηγόρος της οικογένεια Cornell, Kirk Pasich, επανέλαβε την πεποίθηση της συζύγου του Cornell, ότι μια επιπλέον δοσολογία του “Ativan”, ενός φαρμάκου για το άγχος, αλλοίωσε την ψυχική κατάσταση του μετά το τέλος της συναυλίας στο Detroit. 
Ο Kirk Pasich πρόσθεσε:«η οικογένεια Cornell ενοχλείται από τα συμπεράσματα ότι ο Chris Cornell συνειδητά και σκόπιμα αφαίρεσε τη ζωή του. Χωρίς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνέβη στον Chris ή αν συνέβαλαν και σε τι βαθμό, άλλες ουσίες στο θάνατο του. Ο Chris είχε συνταγή γιατρού για το “Ativan” και ίσως πήρε περισσότερα “Ativan” από τις δόσεις που του είχαν συσταθεί. Η οικογένεια πιστεύει ότι αν ο Chris αφαίρεσε τη ζωή του, δεν ήξερε τι πραγματικά κάνει και ότι τα φάρμακα αυτά ή άλλες ουσίες, μπορεί να έχουν επηρεάσει τις πράξεις του».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι παρενέργειες του “Ativan” περιλαμβάνουν "παρανοϊκές” σκέψεις, αυτοκτονικές τάσεις, «δυσκολία» στην ομιλία και μειωμένη κρίση. 

 

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

THE BLACK DAHLIA MURDER: Ακούστε το νέο τους κομμάτι, με τίτλο “Matriarch”

20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 09:15 Rockhard

Ένα νέο κομμάτι των THE BLACK DAHLIA MURDER, με τίτλο “Matriarch”, είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το ακούσετε από κάτω. Το κομμάτι είναι από το επερχόμενο νέο και όγδοο κατά σειρά άλμπουμ της...

[περισσότερα]

NEVERMORE: O Jeff Loomis δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανένωσής τους

20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 09:15 Rockhard

Σύμφωνα με τον πρώην κιθαρίστα των NEVERMORE και νυν των ARCH ENEMY, Jeff Loomis, “είναι πολύ πιθανό” να επανενωθούν οι NEVERMORE κάποια μέρα και να γράψουν νέα μουσική. Σε συνέντευξή του στο...

[περισσότερα]

CANNIBAL CORPSE: Νέο, gore βίντεο, για το κομμάτι “Code of the slashers”

20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 09:15 Rockhard

Oι CANNIBAL CORPSE έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο, gore βίντεο τους, για το κομμάτι “Code of the slashers”, το οποιό και μπορείτε να δείτε από κάτω. Το βίντεο γυρίστηκε από τον Zev Deans, ο οποίος...

[περισσότερα]

ARTILLERY: Δείτε το νέο τους βίντεο, για το κομμάτι “When the magic is gone”

20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 09:15 Rockhard

Στο κλιπ από κάτω, μπορείτε να δείτε το νέο βίντεο των Δανών βετεράνων thrashers ARTILLERY, για το κομμάτι τους “When the magic is gone”. Το κομμάτι είναι από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, “...

[περισσότερα]

JOE SATRIANI : Συνεργασία με τους Glen Hughes και Chad Smith στο νέο του άλμπουμ “What happens next”

19 Σεπτεμβρίου, 2017 - 19:00 Rockhard

Ο παγκοσμίως γνωστός κιθαρίστας Joe Satriani ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δέκατου έκτου σόλο άλμπουμ του, “What happens next”, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2018 μέσω της Sony / Legacy...

[περισσότερα]