VIRGIN STEELE: Κυκλοφορούν επετειακό box set για τα 35 χρόνια τους, που θα έχει και τρία (!) άλμπουμ με νέο υλικό

19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 20:00

Στις 23 Νοεμβρίου και μέσω της SPV/Steamhammer, θα κυκλοφορήσει το “Seven devils moonshine”, ένα επετειακό box set των VIRGIN STEELE για τον εορτασμό των 35 χρόνων πορείας της μπάντας.
Σε αυτό θα περιέχονται 5 CDs (σύνολο 88 τραγούδια), από τα οποία τα 3 CDs θα περιέχουν νέα τραγούδια και νέες εκδόσεις. Στο πακέτο θα υπάρχει και ένα sticker, καθώς και ένα 24-σελιδο booklet με νέους στίχους και φωτογραφίες από τον David DeFeis.
To πλήρες track listing:
Track listing:
CD 1 "Ghost Harvest (The Spectral Vintage Sessions)" Vintage 1 - Black Wine For Mourning (new album)
01. Seven Dead Within 
02. Green Dusk Blues 
03. Psychic Slaughter 
04. Bonedust (Orchestral Version) 
05. Hearts On Fire 
06. Child Of The Morning Star 
07. Murder In High-Gloss Relief 
08. Feral 
09. Justine 
10. Princess Amy 
11. Wicked Game 
Clouds Of Oblivion Medley (Tracks 12 & 13) 
12. Little Wing 
13. The Gods Don't Remember...

CD 2 "Ghost Harvest (The Spectral Vintage Sessions)" Vintage 2 - Red Wine For Warning (new album)
01. The Evil In Her Eyes (Piano & Vocal Version) 
02. Feelin' Alright 
03. Sister Moon 
Summertime Darkness Suite (Tracks 4, 5, & 6) 
04. Sweating Into Dawn 
05. Summertime 
06. Black Leaves Swirl Down My Street 
07. Rip Off 
The Gods Are Hungry Triptych (Tracks 8, 9, & 10) 
08. The Gods Are Hungry Poem 
09. The Poisoned Wound 
10. The Birth Of Beauty 
11. Profession Of Violence... 
12. Rock Steady 
13. Nutshell 
14. Slow & Easy "Intro" 
15. Jesus Just Left Chicago 
Late Night Barroom Hoodoo Medley (Tracks 16, 17, 18, & 19) 
16. Soul Kitchen 
17. When The Music's Over 
18. Crawling King Snake 
19. When The Music's Over "Reprise" 
20. Imhullu 
The Drained White Suite (Tracks 21, 22, & 23) 
21. After Dark 
22. Wake The Dead 
23. The Graveyard Dance 
24. The Triple Goddess 
25. Twilight Of The Gods (Live Acoustic Rehearsal Version) 
26. Transfiguration (Live Acoustic Rehearsal Version)

CD 3 "Gothic Voodoo Anthems" (new album)
01. I Will Come For You (Orchestral Version) 
02. Queen Of The Dead (Orchestral Version) 
03. The Orpheus Taboo (Orchestral Version) 
04. Kingdom Of The Fearless (The Destruction Of Troy) (Orchestral Version) 
05. The Black Light Bacchanalia (Orchestral Version) 
06. Zeus Ascendant 
07. By The Hammer Of Zeus (And The Wrecking Ball Of Thor) (Orchestral Version) 
The Gothic Voodoo Suite (Tracks 8, 9 & 10) 
08. Rumanian Folk Dance No. 3 "Pe Loc" 
09. Delirium "Excerpt" 
10. Snakeskin Voodoo Man (Orchestral Version) 
11. The Enchanter 
The Fire & Ice Medley (Tracks 12, 13 & 14) 
12. Bone China 
13. No Quarter 
14. Bone China "Reprise" 
Passion In The French Quarter Medley (Tracks 15 & 16) 
15. Chloe Dancer 
16. Gentle Groove 
17. Darkness-Darkness 
18. Death Letter Blues 
19. Spoonful

CD 4 "Hymns To Victory" (re-release)
01. Flames Of Thy Power (From Blood They Rise) 
02. Through The Ring Of Fire 
03. Invictus 
04. Crown Of Glory (Unscarred) (In Fury Mix) 
05. Kingdom Of The Fearless (The Destruction Of Troy) 
06. The Spirit Of Steele (Acoustic Version) 
07. A Symphony Of Steele (Battle Mix) 
08. The Burning Of Rome (Cry For Pompeii) 
09. I Will Come For You 
10. Dust From The Burning & Amaranth (Orchestral Versions) (Bonus Tracks) 
11. Noble Savage (Long Lost Early Mix) 
12. Mists Of Avalon 
13. Emalaith

CD 5 "The Book Of Burning" (Re-Release)
01. Conjurtion Of The Watcher 
02. Don't Say Goodbye (Tonight) 
03. Rain Of Fire 
04. Annihilation 
05. Hellfire Woman 
06. Children Of The Storm 
07. The Chosen Ones 
08. The Succubus 
09. Minuet In G Minor 
10. The Redeemer 
11. I Am The One 
12. Hot And Wild 
13. Birth Through Fire 
14. Guardians Of The Flame 
15. The Final Days 
16. A Cry In The Night 
17. Queen Of The Dead (Nordic Twilight Version) (Bonus Track)



Διαβάστε επίσης

DAVID HASSELHOFF: Το νέο του άλμπουμ θα περιέχει συνεργασίες με τους Al Jourgensen, Tracii Guns και Steve Stevens

19 Αυγούστου, 2019 - 10:30 Rockhard

Ο frontman των MINISTRY, Al Jourgensen, ο κιθαρίστας των L.A. GUNS, Tracii Guns και ο κιθαρίστας του BILLY IDOL, Steve Stevens, είναι τρείς από τους μουσικούς που θα συμμετάσχουν στο νέο άλμπουμ του...


SLIPKNOT: To “We are not your kind” έγινε το τρίτο άλμπουμ τους που κατέκτησε την κορυφή του Billboard chart

19 Αυγούστου, 2019 - 10:30 Rockhard

Σύμφωνα με το Billboard, το νέο άλμπουμ των SLIPKNOT, “We are not your kind”, πούλησε 118.000 άλμπουμ στην Αμερική την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, κατακτώντας έτσι την 1η θέση στo Billboard 200...


LIZZY BORDEN: Δείτε το νέο τους lyric βίντεο

19 Αυγούστου, 2019 - 10:30 Rockhard

Στο κλιπ από κάτω, μπορείτε να δείτε το νέο lyric βίντεο των LIZZY BORDEN, για το κομμάτι τους “The scar across my heart”. Το κομμάτι είναι από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, και πρώτο μετά από...


TRESPASS: Πρεμιέρα από το Rock Hard για το video clip των θρύλων του NWOBHM

14 Αυγούστου, 2019 - 18:00 Rockhard

Οι θρύλοι του NWOBHM, TRESPASS, κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο της περασμένης χρονιάς, το άλμπουμ “Footprints in the rock”, από τη Δανέζικη εταιρία, Might Music. Σήμερα, σε πρώτη μετάδοση από το Rock...


Portnoy, Demmel, “Blitz” Ellsworth και Menghi μαζί σε νέο project!

9 Αυγούστου, 2019 - 10:00 Rockhard

Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον project κάνει την εμφάνισή του. Οι φήμες θέλουν τους Phil Demmel (κιθάρα, VIO-LENCE, ex- MACHINE HEAD), Mike Portnoy (drums, ex- DREAM THEATER), Bobby “Blitz” Ellsworth (...