BEST OF 2019 - Η γνώμη των συντακτών του Rock Hard (Μέρος 1 / 21-25)

13 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:15

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι συντάκτες του ROCK HARD, κλήθηκαν να καταθέσουν την άποψή τους για τα καλύτερα άλμπουμ του 2019 καθώς και για τις απογοητεύσεις. Σε πολύ λίγο, θα έχετε τη δυνατότητα κι εσείς, οι αναγνώστες του ROCK HARD, να ψηφίσετε τα αγαπημένα και τα χειρότερα άλμπουμ σας για τη χρονιά και να κερδίσετε πολλά δώρα!

Και φέτος θα αποκαλύπτουμε ανά πεντάδες τις προτιμήσεις μας, ξεκινώντας από τη θέση #25 και φτάνοντας στην κορυφή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σήμερα λοιπόν, θα δούμε ποιοι δίσκοι ψηφίστηκαν από τους συντάκτες του ROCK HARD από τη θέση #25, μέχρι τη θέση #21 και όπως θα δείτε, οι διαφορές είναι ελάχιστες στη βαθμολογία που συγκέντρωσαν.

(Ο τρόπος βαθμολόγησης είναι ο εξής: Σε κάθε λίστα ο πρώτος δίσκος παίρνει 20 βαθμούς, ο δεύτερος 19, ο τρίτος 18 κ.ο.κ. Για κάθε επανεμφάνιση σε λίστα, υπάρχει bonus δύο βαθμών. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράμε α) ποιος δίσκος υπάρχει σε περισσότερες λίστες και β) ποιος είχε υψηλότερη θέση).


25. SIXFORNINE – “Parallel universe” (76 πόντοι)
"Σε εποχές που οι ακροάσεις για πολλούς γίνονται δύσκολη υπόθεση λόγω έλλειψης χρόνου ή λόγω πακτωλού επιλογών, σε καιρούς που οι Ελληνικές μπάντες χωρίς να το ξέρουν θα βρεθούν στη γωνία για να δεχτούν τον οχετό του κάθε καναπεδάκια Ελληνάρα ξερόλα, οι SIXFORNINE πορεύονται περήφανα μέσα από σιγουριά που προσφέρει το υλικό τους."
8 / 10 (Άγγελος Κατσούρας)


24. RIOT CITY – “Burn the city” (79 πόντοι)
"Το “Burn the night” δεν θέλει να κερδίσει αυτούς που «την ψάχνουν» με «δήθεν» νεοτερισμούς και υποτιθέμενη «πρόοδο». Είναι φτιαγμένο για όλους εσάς που αναπολείτε περασμένα μεγαλεία και που τα διηγείστε κλαίγοντας και για όσους κλαίτε με την σειρά σας διότι δεν τα ζήσατε τότε."
8,5 / 10 (Δημήτρης Τσέλλος)


23. INSOMNIUM - "Heart like a grave" (80 πόντοι)
"Το “Heart like a grave” μπορεί να μην είναι ο καλύτερος δίσκος των INSOMNIUM, μπορεί να μην είναι τόσο πειραματικό άλμπουμ και να κινείται σε αρκετά safe για την μπάντα μουσικά μονοπάτια, μπορεί να μην πρωτοπορεί και να μένει στάσιμο επάνω στο οικοδόμημα που ήδη έχουν χτίσει με τους τελευταίους δύο δίσκους, αλλά δεν παύει να εκπλήσσει, να ταξιδεύει το νου, να γαληνεύει την ψυχή, να συγκινεί και να συνεχίζει να κρατά την μπάντα σε υψηλό επίπεδο."
8,5 / 10 (Δημήτρης Μπούκης)


22. DEATH ANGEL - "Humanicide" (81 πόντοι)
"Αψεγάδιαστο thrash metal με γερές παραδοσιακές heavy metal βάσεις όπως θα πρέπει να παίζεται από ένα συγκρότημα της γενιάς τους με συγκλονιστικά σταθερές καλές κυκλοφορίες από την αρχή της καριέρας τους μέχρι και σήμερα."
8 / 10 (Κώστας Αλατάς)


21. ROTTING CHRIST - "The heretics" (85 πόντοι)
"Καταληκτικά και με αυτόν τον δίσκο οι ROTTING CHRIST επιβεβαιώνουν το status που έχουν μετά το 2007. Καταφέρνουν να ενσωματώσουν στον ήχο τους όλα εκείνα τα στοιχεία που τους κάνουν ιδιότυπους από το “Theogonia” και μετά και για πρώτη φορά εισάγουν τόσα πολλά στοιχεία και μελωδίες από το κλασικό heavy metal... Υπάρχει κάτι καλύτερο για μια μπάντα που κυκλοφορεί τον 13ο full length δίσκο της;"
8,5 / 10 (Λευτέρης Τσουρέας)

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα συνεχίσουμε την αντίστροφη μέτρηση για τους καλύτερους δίσκους του 2019, πηγαίνοντας στις θέσεις 16-20.

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

BEST OF 2019 - Η γνώμη των συντακτών του Rock Hard (Μέρος 3 / 11-15)

17 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:00 Rockhard

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τα 25 καλύτερα άλμπουμ του 2019 σύμφωνα με τους συντάκτες του Rock Hard. Ήδη έχουμε δει το πρώτο μέρος, με τα άλμπουμ που βρίσκονται στις θέσεις...

[περισσότερα]

BEST OF 2019 - Η γνώμη των συντακτών του Rock Hard (Μέρος 2 / 16-20)

16 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:00 Rockhard

Χθες παρουσιάσαμε το πρώτο μέρος της λίστας με τα 25 καλύτερα άλμπουμ του 2019, όπως τα ψήφισαν οι συντάκτες του ROCK HARD, με τις θέσεις από 21 - 25. Σήμερα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το...

[περισσότερα]

UNDER THE BLADE: Όταν η ιστορία συγκρούεται με την τελειότητα! (Μέρος πρώτο)

2 Σεπτεμβρίου, 2019 - 02:45 Ντίνος Γανίτης

«Έπος», «δεκάρι», «δισκάρα». Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε έναν αγαπημένο μας δίσκο ή σε έναν δίσκο που έχει αφήσει το στίγμα του στην...

[περισσότερα]

BEST OF 2018: Η γνώμη των αναγνωστών. Ψηφίστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ και κερδίστε!!!

24 Δεκεμβρίου, 2018 - 02:00 Rockhard

Έφτασε και η ώρα για να ψηφίσετε κι όλοι εσείς τους αγαπημένους σας δίσκους για το 2018, αλλά και αυτούς που σας απογοήτευσαν. Στο widget που ακολουθεί, ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός. Δίνετε τη...

[περισσότερα]

BEST OF 2018 - Η γνώμη των συντακτών του Rock Hard (Μέρος 5 / 1-5 + απογοητεύσεις)

21 Δεκεμβρίου, 2018 - 08:00 Rockhard

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της. Η τελική ετυμηγορία των συντακτών του ROCK HARD είναι εδώ (για μια ακόμη χρονιά κανείς τους δεν γνωρίζει τα τελικά αποτελέσματα). Από κάτω μπορείτε να...

[περισσότερα]