Επικαιρότητα

AVANTASIA: Εξώφυλλο, track listing και η λίστα με τους συμμετέχοντες για το νέο τους άλμπουμ

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:45 Rockhard

To νέο άλμπουμ των AVANTASIA, θα έχει τον τίτλο “Moonglow” και θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου, μέσω της Nuclear Blast. Θα περιέχει 11 τραγούδια, στα οποία θα συμμετέχουν οι: Ronnie Atkins (PRETTY MAIDS), Jorn Lande (MASTERPLAN), Eric Martin (MR. BIG), Geoff Tate (ex- QUEENSRYCHE), Michael Kiske (HELLOWEEN), Bot Catley (MAGNUM), Candice Night (BLACKMORE’S NIGHT), Hansi Kursch (BLIND...

[περισσότερα]

AMARANTHE: Ακούστε το νέο τους κομμάτι, “Inferno”

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:45 Rockhard

Οι AMARANTHE έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι τους, με τίτλο “Inferno”. Το κομμάτι είναι από το επερχόμενο νέο και πέμπτο κατά σειρά άλμπουμ της μπάντας, “Helix”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου, μέσω της Spinefarm Records.

[περισσότερα]

UNLEASHED: Νέο lyric βίντεο, για το κομμάτι “The hunt for white Christ”

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:45 Rockhard

Στο κλιπ από κάτω, μπορείτε να δείτε το νέο lyric βίντεο των UNLEASHED, για το κομμάτι τους “The hunt for white Christ”. Το κομμάτι είναι από το επερχόμενο ομότιτλο και δέκατο τρίτο κατά σειρά άλμπουμ της μπάντας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου, μέσω της Napalm Records.

[περισσότερα]

SOILWORK: Τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ. Ακούστε το κομμάτι “Arrival”

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:45 Rockhard

Το νέο και ενδέκατο κατά σειρά άλμπουμ των SOILWORK θα έχει τον τίτλο “Verkligheten” και θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιανουαρίου, μέσω της Nuclear Blast. Αυτό θα είναι το πρώτο άλμπουμ με τον νέο drummer της μπάντας, Bastian Thusgaard, ο οποίος αντικατέστησε τον Dirk Verbeuren (MEGADETH) το 2016. To track listing του δίσκου: 01. Verkligheten 02. Arrival 03. Bleeder despoiler 04. Full...

[περισσότερα]

ALL THAT REMAINS: Ακούστε το νέο τους κομμάτι, με τίτλο “Wasteland”

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:30 Rockhard

Ένα νέο κομμάτι των ALL THAT REMAINS, με τίτλο “Wasteland”, είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το ακούσετε στο κλιπ από κάτω. Το κομμάτι είναι από το επερχόμενο νέο και ένατο κατά σειρά άλμπουμ της μπάντας, “Victim of the new disease”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, μέσω της Fearless.

[περισσότερα]

METAL CHURCH: Δείτε το νέο τους βίντεο, για το κομμάτι “Damned if you do”

15 Οκτωβρίου, 2018 - 12:30 Rockhard

Οι METAL CHURCH έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους βίντεο, για το κομμάτι “Damned if you do”, το οποίο και μπορείτε να δείτε στο κλιπ από κάτω. Το κομμάτι είναι το ομότιτλο του επερχόμενου νέου και δωδέκατου κατά σειρά άλμπουμ της μπάντας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου, μέσω της Rat Pak Records στην Αμερική και της Nuclear Blast στην Ευρώπη.

[περισσότερα]

Σελίδες