Ο δικηγόρος του Tobias Forge λέει ότι η αγωγή κατά της GHOST Vodka έγινε με τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος

0
87




Πριν από λίγες μέρες, μάθαμε ότι το συγκρότημα GHOST μήνυσε τη μάρκα βότκας Ghost για παραβίαση εμπορικών σημάτων. Σήμερα, η GOZZO Advokater, η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Tobias Forge εξήγησε γιατί μήνυσε την εταιρεία:
“Το Svensk Drama Pop (SDP) κατέχει αποκλειστική καταχώρηση εμπορικών σημάτων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση για το σήμα “Ghost”. Αυτά τα δικαιώματα παραχωρούνται στην Global Merchandising Services Ltd, προς όφελος των οποίων κινείται η διαδικασία. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες, και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου για να επιτευχθεί φιλικός διακανονισμός.
“Αυτή η υπόθεση δεν αφορά το “gin εναντίον της βότκας”, αφορά τα δικαιώματα εμπορικού σήματος που παρέχουν κυριότητα για οποιοδήποτε και για όλα τα αλκοολούχα ποτά – τζιν, ουίσκι, κρασί, μπύρα, μπύρα, βότκα κ.λπ. Οποιαδήποτε άλλη οντότητα με έδρα στην ΕΕ να χρησιμοποιήσει η λέξη «Ghost» ως μέρος της επωνυμίας της με τα αλκοολούχα ποτά θα παραβίαζε τα αποκλειστικά δικαιώματα της SDP. Η SDP έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί αυτά τα δικαιώματα όπως κάθε άλλη επιχείρηση όταν είχε παραβιαστεί το δικαίωμα του εμπορικού σήματος. Αυτή είναι μια τυπική διαδικασία. “

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here